Yozgat Sorgun’da belediyenin bankları yenilendi

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde, kullanılamaz hale gelmiş banklar, Sorgun Belediyesi tarafından yenilendi.

Yozgat Sorgun’da belediyenin bankları yenilendi

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde, Sorgun Belediyesi tarafından eski belediye meydanında bulunan ve artık kullanılamaz hale gelmiş banklar, yine belediyenin çalışmalarıyla yenilendi. Yenilenen banklar şehrin çeşitli noktalarına konuldu.

Eski belediye meydanında bulunan ve kullanılamaz hale gelen banklar, belediyenin titiz çalışmaları sonucunda yenilenerek şehrin çeşitli noktalarına yerleştirildi. Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, uzun yıllardır belediye meydanında hizmet veren ve zamanla yıpranarak kullanılmaz hale gelen bankları, geri dönüşüm projesi kapsamında yeniden değerlendirildiğini, belediye ekipleri tarafından titizlikle onarılan ve yenilenen bankların artık şehrin dört bir yanında vatandaşların hizmetine sunulduğunu belirtti.

Yozgat Sorgun’da belediyenin bankları yenilendi

YENİLENEN BANKLARLA GERİ DÖNÜŞÜM VURGUSU YAPILIYOR

Bu girişim, sadece şehrin estetik görünümünü iyileştirmekle kalmayıp, aynı zamanda çevre bilincinin artmasına da katkı sağladığının altını çizen Sorgun Belediye Başkanı Ekinci, “Eskiyen ve atıl duruma düşen bankları çöpe atmaktansa, onarıp yeniden kullanıma sunmak hem çevremiz için hem de ekonomimiz için oldukça önemli. Vatandaşlarımızın geri dönüşüme olan ilgisini artırmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Geri dönüşüm çalışmalarının devam edeceğini ekleyen Belediye Başkanı Ekinci, bunun sadece bir başlangıç olduğunu, Geri dönüşüm ve sürdürülebilirlik projelerimizle Sorgun’un daha yaşanabilir ve çevreye duyarlı bir şehir haline getirmeyi amaçladıklarına dikkat çekti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER