YÖK Başkanı'ndan YKS hakkında değerlendirme!

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar tarafından yapılan açıklamalarda YKS programına ilişkin değerlendirmelere yer verildi.

YÖK Başkanı'ndan YKS hakkında değerlendirme!

Bugün YKS sınav başvurularının başlamasının ardından Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar tarafından sınava ilişkin değerlendirmelere yer verildi. Milyonlarca aday tarafından sınava başvuru için ÖSYM üzerinden merak edilenler devam ederken Özvar tarafından "Çağın ihtiyaçlarına uyumlu olarak yeni programlar üzerinde sürekli çalışıyoruz. Bu yıl da mevcut programlara ek olarak yeni bazı programları sizlerin tercihlerine sunacağız." şeklinde açıklama yapıldı.

YÖK'TEN YKS SINAVINA İLİŞKİN AÇIKLAMA GELDİ!

Prof. Dr. Özvar tarafından yapılan yazılı açıklamada "Yükseköğretim Kurulu olarak ülkemizin geleceği olan sizlerin, vizyon sahibi, donanımlı ve çok yönlü bireyler olmanızı arzuluyoruz. Yükseköğretimi akademi ile sınırlı olmayan, hayat boyu kullanacağınız pek çok kazanımın edinileceği bir yapıyla donatmak için adımlarımızı titizlikle atıyoruz. Bu kapsamda çağın ihtiyaçlarına uyumlu olarak yeni programlar üzerinde sürekli çalışıyoruz. Bu yıl da mevcut programlara ek olarak yeni bazı programları sizlerin tercihlerine sunacağız. Tüm üniversitelerimizle birlikte sizlere en iyi eğitimleri vermek üzere çalıştığımızı ve sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı bilmenizi isterim." şeklinde ifadelere yer verildi.

SONRAKİ HABER