Yoğun sis nedeniyle Diyarbakır - Ankara uçak seferleri iptal edildi!

Diyarbakır ilinde etkili olan yoğun sis nedeni ile bazı uçak seferlerinin iptal edildiği bilgisine ulaşıldı.

Yoğun sis nedeniyle Diyarbakır - Ankara uçak seferleri iptal edildi!

Bugün özellikle Diyarbakır ilinde oldukça yoğun bir şekilde sis hakim oldu. Sisin ardından görüş mesafesinde yaşanan azalmanın ardından vatandaşlara da dikkatli olunması gerektiği konusunda açıklama yapıldı. Bununla birlikte herhangi bir şekilde vatandaşların can tehlikesi yaşamaması adına uçuş seferlerinin de iptal edildiği konusunda bilgilere ulaşıldı. Konu hakkında özellikle Ankara'ya uçmak için bekleyen vatandaşlar tarafından uçuşların ne zaman eski düzenine döneceği konusunda merak edilenler artmaya başladı.

DİYARBAKIR'DA UÇUŞ SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ!

Diyarbakır’da akşam saatlerinde etkili olan sis nedeniyle bugün bazı uçak seferleri iptal edildi. Diyarbakır’ın merkez ilçelerinde akşam etkisini göstermeye başlayan sis nedeniyle görüş mesafesi 10 metreye kadar düşerken, trafikte aksamalara neden oldu. Yoğun sisten dolayı yarın sabah 11.00’e kadar Diyarbakır-İstanbul, Ankara ve İzmir uçak seferleri de iptal edildi. Belirtilen saat sonrasında ise uçuşların eski, normal düzenine dönmesi planlanıyor.

Yapılan açıklamalar çerçevesinde uçuş için yeniden ne zaman planlama yapılacağını merak eden vatandaşlara yarın saat 11:00'dan itibaren gerekli olan bilgilendirmelerin yapılarak uçuşlara da devam edileceği yönünde açıklama yapıldı.

SONRAKİ HABER