YKS tercih kılavuzu yayınlandı mı, üniversite tercihleri ne zaman başlayacak?

2023 YKS sonuçları ÖSYM tarafından erişime açıldı. Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından ÖSYM sonuç sayfasına giriş yapan öğrenciler bu kez üniversite tercih kılavuzu ve tercih tarihlerini merak etmeye başladı.

YKS tercih kılavuzu yayınlandı mı, üniversite tercihleri ne zaman başlayacak?

YKS tercih kılavuzu yayınlandı mı, üniversite tercihleri ne zaman başlayacak? - 20 Temmuz Perşembe 2023 tarihi ile Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından erişime açıldı. Milyonlarca adayın katılım sağladığı sınav sonuçları belli olurken ÖSYM'nin sonuç sayfası üzerinden sınav sonuçlarına ulaşılabiliyor.

2023 YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından, 2023 - YKS Tercih Kılavuzu merak edildi. Adayların sınavdan aldıkları puanlara rehberlik edecek olan tercih kılavuzu merakla bekleniyor. YKS'de tercih dönemi ve 2023 YKS tercih kılavuzu hakkında aday öğrenciler ve aileleri ''YKS tercih kılavuzu ne zaman yayımlanacak? Üniversite tercihleri ne zaman başlayacak, ne zaman sona erecek?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Haberankara.com olarak YKS tercih süreci ile ilgili merak edilenleri derledik.

Gündemin takipçileri bu adreste buluşuyor!TIKLA SENDE KATIL

2023 YKS TERCİHLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının, "sonuc.osym.gov.tr" adresinden ilan edilmesinin ardındantercih sürecinin 27 Temmuz 2023 ve 8 Ağustos 2023 tarihleri arasında olacağı bildirildi. YKS tercih kılavuzu ise henüz yayımlanmadı. Ancak tercih kılavuzunun kısa sürede yayımlanması bekleniyor.

Gelişmelerden haberdar olmak için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER