Yılbaşı tatil mi, 31 Aralık ve 1 Ocak resmi tatil mi?

Yeni yıla sayılı saatler kalırken, yılbaşı tatilinin hangi günler olduğu araştırılmaya başlandı. Doyasıya bir yılbaşı gecesi geçirecekler ardından keyifli bir tatilin hayalini kuruyor. Peki, yılbaşı tatil mi, 31 Aralık ve 1 Ocak resmi tatil mi? Detaylar haberimizde...

Yılbaşı tatil mi, 31 Aralık ve 1 Ocak resmi tatil mi?

Yeni yıl heyecanı tüm Türkiye'yi sararken, vatandaşlar yılbaşı nedeniyle hangi günlerin tatil olduğunu merak etmeye başladı. Yılbaşını keyifle geçirmek isteyenler ardından güzel bir tatilin hayalini kuruyor.

Her yıl farklı günlere denk gelen 31 Aralık ve 1 Ocak tarihlerinin bu sene hangi günlere dek geldiği ve yılbaşı tatilinin hangi gün olduğu araştırılıyor. Peki, yılbaşı tatil mi, 31 Aralık ve 1 Ocak resmi tatil mi?

YILBAŞI TATİL Mİ?

Yılbaşı tatil mi, 31 Aralık ve 1 Ocak resmi tatil mi?

2024 yılına girmeye az bir süre kaldı. Bu yıl 31 Aralık yani yılbaşı gecesi pazar gününe denk geliyor. Yeni yıl kutlamalarının 31 Aralık 2023 Pazar günü başlayacağı gün, aynı zamanda hafta sonuna da gelmiş olacak.

31 ARALIK VE 1 OCAK RESMİ TATİL Mİ?

Yılbaşı tatil mi, 31 Aralık ve 1 Ocak resmi tatil mi? - Resim : 2

2023 yılının son günü bu sene pazar gününe denk gelirken, 31 Aralık 2023 Pazar günü resmi tatil sayılmıyor. Yani, yılbaşı günü resmi tatil olmayacak. 1 Ocak 2024 tarihi ise pazartesi gününe denk geliyor.

2024 yılının ilk günü yani 1 Ocak 2024 Pazartesi günü, yılbaşı gecesi ardından keyifle tatil yapmak isteyenleri sevindiriyor. 1 Ocak, resmi tatil olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER