Yeniden Refah Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemal Arıkan kimdir?

Yerel seçimler için geri sayım tüm hızıyla devam ederken Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayları da belli olmaya başladı. Partinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ise Cemal Arıkan oldu. Peki, Yeniden Refah Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemal Arıkan kimdir?

Yeniden Refah Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemal Arıkan kimdir?

31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kaldı. Partilerin belediye başkan adayları ise belli olmaya devam ediyor. Son olarak bugün, Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu.

YRP'nin Ankara'da bulunan Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirdiği tanıtım toplantısı ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemal Arıkan olarak açıklandı.

Cemal Arıkan'ın adaylığının açıklanması ardından hayatı ve siyasi kariyeri de merak konusu oldu. Haber Ankara okurları için Yeniden Refah Partisi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemal Arıkan hakkında merak edilenleri derledik.

CEMAL ARIKAN KİMDİR?

YRP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Arıkan 1977 İstanbul doğumludur. Anadolu’nun çeşitli ilçelerinde ilk ve orta öğrenimini tamamlayan ve 9 Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü mezunu olan Arıkan Ticaretle meşguldür. Evli, iki çocuk babası olan Arıkan. 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri Saadet Partisi 25. Dönem milletvekili adayı olmuştur.

Cemal Arıkan 2024 yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu

SONRAKİ HABER