Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz kimdir?

Yerel seçimlere kısa bir süre kalırken Cumhur İttifakı'ndan bağımsız olarak İstanbul Büyükşehir Belediye'si için aday çıkaran Yeniden Refah Partisi, gündemden düşmüyor. Partinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı ise Mehmet Altınöz oldu. Peki, Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz kimdir?

Yeniden Refah Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Altınöz kimdir?

31 Mart 2024 yerel seçimleri için geri sayım tüm hızıyla devam ediyor. Partilerin hummalı seçim çalışmaları ve ittifak ortaklarının aday anlaşmaları da siyaset gündeminden düşmezken, Yeniden Refah Partisi (YRP) İstanbul Büyükşehir Belediyesi için Cumhur İttifakı'ndan ayrı aday çıkardığını açıkladı.

Uzun süredir Cumhur İttifakı ile yerel seçimlere yönelik görüşmeler gerçekleştiren YRP, İstanbul için tek başına yarışma kararı aldı. İstanbul Büyükşehir Belediye'si için YRP adına yarışacak isim ise Mehmet Altınöz oldu.

Mehmet Altınöz'ün adaylığının açıklanması ardından hayatı ve kariyeri merak konusu olurken, Haber Ankara okurları için Mehmet Altınöz'ün merak edilenlerini derledik…

MEHMET ALTINÖZ KİMDİR?

Mehmet Altınöz 1973 Bursa doğumlu, Bursa Anadolu Lisesi ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümü mezunudur. Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi İşletme Bölümünde Yönetim ve Organizasyon Yüksek lisansı (MBA) yapmıştır.

Altınöz AŞ. Yönetim Kurulu Başkanıdır. Saadet Partisi Genel Merkez Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği ve STK ve Halkla ilişkiler Bşk.Yrd. görevlerinde bulundu. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Mütevelli Heyeti üyesidir.
İyi derecede İngilizce bilen ALTINÖZ, evli ve iki çocuk babasıdır.

İBB Yeniden Refah Partisi adayı olarak gösterilen Altınöz'ün nasıl bir sonuç alacağı şimdiden büyük merak konusu oldu.

SONRAKİ HABER