Yeniden Refah Partisi Ankara, İstanbul ve İzmir adaylarını açıkladı

Yeniden Refah Partisi geçtiğimiz günlerde 2024 Yerel Seçimde her hangi bir ittifak içinde yer almayacağını açıklamasının ardından merakla beklenen aday tanıtım toplantısını ve seçim beyannamesini açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Ankara, İstanbul ve İzmir adaylarını açıkladı

Türk siyasetinin önemli isimleri arasında gösterilen Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan tarafından 2018 kurulan Yeniden Refah Partisi merakla beklenen 3 büyük şehrin adaylarının açıklanacağı aday tanıtım toplantısı yapıldı. Ankara'da gerçekleştirilen tanıtım toplantısı yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Özellikle geçtiğimiz yıl yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilleri 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı çatısında yer alan Yeniden Refah Partisi meclise 5 milletvekili sokmayı başarmıştı. Ülke gündeminin en önemli konusu olarak bulunan 2024 Yerel Seçimlerinde nasıl bir yol izleyeceği merak konusu olan parti merakla beklenen kararını açıklamış ve seçimlere kendi adayları ile gireceklerini ilan etmişti.

Yeniden Refah Partisi Ankara, İstanbul ve İzmir adaylarını açıkladı

YENİDEN REFAH PARTİSİ ANKARA, İSTANBUL, İZMİR ADAYI BELLİ OLDU

Ak Parti ile görüşmeler yapan fakat uzlaşı sağlayamayan parti adına konuşan Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanlığı seçimi döneminde kendilerine verilen sözlerin tutulmadığını ve bu seçime bir ittifak altında girmemelerinde bu tavrın etkili olduğunu belirtmişti. Parti tabanının da kendi adayları ile seçimlere gidilmesini istediğini söyleyen Fatih Erbakan bugün Ankara'da yapılan aday tanıtım toplantısında Ankara, İstanbul ve İzmir adaylarını açıkladı.

Yapılan açıklama sonucu Yeniden Refah Partisi Ankara Adayı Suat Kılıç, İstanbul Adayı Mehmet Altınöz, ve İzmir Adayı Cemal Arıkan oldu. Söz konusu isimler adları açıklandıktan sonra sosyal medyada gündem oldu. 2024 yerel seçimlerde partinin adaylarının nasıl bir sonuç alacağı şimdiden merak ediliyor.

SONRAKİ HABER