Yeni haftada hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü bölge bölge açıkladı

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinin ardından bu hafta havanın nasıl olacağı da şimdiden merak söz konusu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Yeni haftada hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü bölge bölge açıkladı

Haftalık olarak hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu hafta bazı kesimlerde yağışlı havaların etkili olacağını fakat sıcaklık değerlerinin düşmeyeceğini dile getirdi.

Özellikle Ege ve Marmara kıyılarında hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini ifade eden Meteoroloji Genel Müdürlüğü İç Anadolu Bölgesi'nde de hava sıcaklığının hissedilebilir şekilde artacağını söyledi.

İspanya aşırı sıcak hava dalgasının etkisinde - Son Dakika Dünya Haberleri | NTV Haber

Kıyı kesimlerde yağışlı havaların yer yer etkili olacağını da söyleyen Meteoroloji Genel Müdürlüğü her ne kadar yer yer yağışlar etkili olsa da sıcaklık değerlerinin düşmeyeceğini de açıkladı.

Yeni sıcak hava dalgası geliyor! Uzman isim uyardı o güne dikkat çekti - Son Dakika Haberleri Milliyet

Bu hafta özellikle Marmara ve Ege kıyılarında hava sıcaklığı 35 ila 40 derece arasında seyredecek. Bu bölgeler dışında Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu Bölgesi'nde de sıcaklık değerleri 38 dereceye kadar çıkacak.

Daha fazla hava durumu haberleri için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER