Yaz tatili ne zaman, yaz tatili kaç gün olacak, kısaldı mı?

Okula giden öğrencilerin gündeminde yaz tatili yer alıyor. 2024 yılı yaz tatili tarihleri merak konusu olurken yaz tatilinin hangi tarihte ve kaç gün yapılacağı merak edilmeye devam ediyor.

Yaz tatili ne zaman, yaz tatili kaç gün olacak, kısaldı mı?

Yaz tatili tarihleri merak edilmeye devam ediyor. 2023 - 2024 yılı yaz tatili tarihleri merak konusu olmaya devam ederken öğrenci ve veliler tatil planlarını yapmak üzere ‘’2024 yaz tatili ne zaman, yaz tatili süresi kısaldı mı?'' sorularına yanıt arıyor. Yaz tatili ile ilgili olarak merak edilenler artarken Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) takvimi ile detaylar belli oldu.

2023 - 2024 yılı eğitim öğretim yılının yaz tatili süreleri araştırılmaya başladı. Milli Eğitim Bakanlığı, bu yılki yaz tatili başlangıç tarihini duyururken ilkokul, ortaokul, lise öğrencileri yaz tatilinin ne zaman olduğuna ilişkin sorularına yanıt arıyor.

2024 YAZ TATİLİ NE ZAMAN?

MEB takvimine göre 2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılının ilk ara tatil ve yarıyıl tatili tamamlandı. 2'nci Dönemin başlamasıyla birlikte 2'nci ara tatil ve yaz tatil tarihleri merak konusu oldu.

Yaz tatili ne zaman, yaz tatili kaç gün olacak, kısaldı mı?

MEB takvimine göre bu yılki yaz tatili 14 Haziran 2024 tarihinde başlayacak. Yaz tatili her yıl olduğu gibi bu yıl da yaklaşık 3 ay sürecek. Haziran ayında kapanacak okullar eylül ayında açılmış olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER