Yarın yapılacak kabine toplantısının gündeminde neler var? Toplantıda hangi başlıklar ele alınacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yarın yapılacak olan kabine toplantısının gündeminde ekonomi başta olmak üzere birçok konu başlığı yer alıyor.

Yarın yapılacak kabine toplantısının gündeminde neler var? Toplantıda hangi başlıklar ele alınacak?

7 Ağustos tarihinde kabine toplantısının gündeminde birçok konu başlığı ele alınacak. Ekonomi konuları başta olmak üzere seçim öncesi aktarılan projeler de bilindiği üzere takip ediliyor.

Kabine toplantısında ekonomi ve terörle mücadele başlığı da masaya yatırılacak konular arasında yer alıyor. Ayrıca evlilik kredisi gibi konuların yanı sıra bekleyen taşeron kadro gibi konularda şu an için bekleyiş devam ediyor.

Kabine Toplantısı tarihi ve gündem maddeleri: Kabine Toplantısı ne zaman ve saat kaçta yapılacak?

Toplantının öncelikli gündemi dış politikadaki gelişmeler olacak aynı zamanda iç siyasete ilişkin başlıklar da yarın yapılacak olan kabine toplantısında değerlendirilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan küresel bir sorun olan iklim değişikliğinin olumsuz yansımalarını Türkiye'nin de tecrübe ettiği Karadeniz Bölgesi'nde yaşanan sel ve taşkınların ardından batı ve Güney bölgelerde meydana gelen orman yangınlarının son örnekleri olduğunu bildirmişti.

Kabine yarın Erdoğan başkanlığında toplanıyor! - Sakarya Yenihaber

Kabine toplantısında Seller ve Orman yangınlarına yönelik çalışmalar da değerlendirilecek. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kameraların karşısına geçip açıklama yapması bekleniyor.

SONRAKİ HABER