Yarın borsa açık mı? 30 Ağustos borsa işlem görecek mi?

Borsacılar resmi tatillerde borsanın işlem görüp görmeyeceğini merak ediyor. 30 Ağustos Cuma günü resmi tatiller arasında yer alıyor. Peki, yarın borsa açık olacak mı, 30 Ağustos’ta borsa işlem görür mü?

Yarın borsa açık mı? 30 Ağustos borsa işlem görecek mi?

Borsa İstanbul resmi tatil günlerinde hizmet vermiyor. Bu sebeple 30 Ağustos Borsa İstanbul açık olmayacak. 29 Ağustos 17.00 itibarıyla borsa kapandı.

Alış ya da satış yapmak isteyenler 30 Ağustos günü borsa kapalı olacağı için 2 Eylül Pazartesi günün beklemek durumunda kalacak.

İŞLEM TAKASI YAPANLAR DİKKAT

Borsa resmi tatil olması sebebi ile 30 Ağustos Cuma günü kapalı olacak. Ancak araya 2 günlük hafta sonu tatili girmesi sebebi ile 2 Eylül Pazartesi gününe kadar borsa kapalı olacak. Aktarılan haberin detaylarına göre Pay Piyasasında 28 Ağustos Çarşamba günü yapılan işlem takası 2 Eylül Pazartesi, bugün yapılan işlem takası ise 3 Eylül tarihinde hesaplara geçecek.

30 AĞUSTOS BORSA KAPALI MI?

30 Ağustos’un resmi tatil olması sebebiyle bankalar, kamu kurumları, kargolar, hastane ve sağlık ocakları hizmet vermeyecek. Öte yandan özel sektörde çalışmalar normal bir şekilde devam edecek. Bankalar resmi tatillerde çalışmayacağı için borsa da resmi tatil günlerinde kapalı oluyor.

Şu andan itibaren kapalı olan Borsa İstanbul 2 Eylül Pazartesi sabahı saat 10.00'da açılacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER