Yargıtay Başkanlığı’na sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvurular başlıyor

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) kamu kurum ilanları üzerinden yeni bir ilan yayımladı. Yargıtay Başkanlığı’na sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacak. Başvuruda bulunmak isteyen adayların belirtilen genel ve özel şartları taşıması gerekiyor.

Yargıtay Başkanlığı’na sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvurular başlıyor

İŞKUR üzerinden yayımlanan son ilana göre Yargıtay Başkanlığı’na sözleşmeli bilişim personeli alınacak. 4 kişilik alımda başvurular 30 Eylül tarihinde başlayacak.

YARGITAY PERSONEL ALIM ŞARTLARI

Alıma ilişkin merak edilen genel ve özel şartlar da belli oldu. Genel şartlar şu şekilde sıralandı:

  • Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesindeki şartları taşımak
  • İstenilen bölümlerden mezun olmak
  • Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi konusunda ücret tavanı iki katını geçemeyecekler için en az 3 yıllık, diğerleri için en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip olmak
  • Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği konusunda bilgi sahibi olmak ve bunu güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek
  • Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasının olumlu olması
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması

Yargıtay Başkanlığı’na sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvurular başlıyor

Alım yapılacak mesleğe ait özel şartlara da sahip olan adaylar başvurularını 30 Eylül ve 11 Ekim tarihleri arasından Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ya da Kariyer Kapısı elektronik internet adresi üzerinden yapabilecek. Yapılan açıklamada başvuruların online olarak yapılması gerektiği belirtildi. Her adayın tek bir pozisyona başvuru yapacağının altı çizilirken, şahsen ya da posta ile yapılan başvuruların kabul edilmeyeceği gösterildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER