Yalı Çapkını bu akşam var mı? Yeni Bölüm yayınlanacak mı? Yalı Çapkını bu hafta 2 bölüm mü yayınlanacak?

Yalı Çapkını dizisi geçtiğimiz hafta İsrail'in Gazze'de hastaneyi bombalaması ve çok sayıda sivili öldürmesi üzerine yayınlanmamıştı. Bu hafta yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu.

Yalı Çapkını bu akşam var mı? Yeni Bölüm yayınlanacak mı? Yalı Çapkını bu hafta 2 bölüm mü yayınlanacak?

Yalı Çapkını yeni bölüm tarihi merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta sevilen dizinin yeni bölümü ekranlarda yer almamıştı. Bu hafta Yalı Çapkın' ın Perşembe ve Cuma günü olmak üzere 2 ayrı yeni bölümle gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki Yalı Çapkını bu akşam var mı, yok mu? Yalı Çapkını yeni bölümü ne zaman?

Yalı Çapkını dizisi Star TV ekranlarında her hafta cuma günü izleyicilerle buluşuyor. Star TV bugün yani Perşembe günü yayın akışında Yalı Çapkını olması izleyicilerin dikkatini çekti.

Yalı Çapkını yeni bölüm tarihi merak ediliyor. Peki Yaşı Çapkını yeni bölümü ne zaman, bu hafta 2 yeni bölüm mü olacak? Yalı Çapkını bu akşam var mı?

screenshot-11.jpg

YALI ÇAPKINI BU AKŞAM VAR MI?

Yalı Çapkını dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanmamıştı. Cuma günleri yeni bölümü yayınlanan Yalı Çapkını' nın bu hafta Perşembe ve Cuma günü iki bölüm üst üste yayınlanacak

SONRAKİ HABER