Yalı Çapkını 79. Bölüm fragmanı çıktı mı? Ferit ve Diyar evleniyor

Yalı Çapkını yeni bölüm günün en sık araştırılan konuları arasında yerini aldı. Dün akşam son derece heyecanlı bir yerde bölüm sonu yapan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu arama motorlarında araştırılıyor.

Yalı Çapkını 79. Bölüm fragmanı çıktı mı? Ferit ve Diyar evleniyor

Yeni sezona hızlı bir giriş yapan Yalı Çapkını izleyenleri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Yeni bölüm ile birlikte Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleyenler tarafından araştırılıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’nun başrolünü paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde yeni bölüm fragmanı çıktı mı, Ferit ve Diyar evlenecek mi?

YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yalı Çapkını 79. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın hafta içi yayınlanması bekleniyor. Yeni bölüm fragmanında izleyenler nelerle karşılaşacağı konusunda şimdiden heyecanlanmaya başladı.

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Yalı Çapkını dizisinin son bölümünde Ferit, Seyran, Diyar ve Sinan otel odasında karşılaştılar. 4’lü grup arasındaki gerginlik tüm hızıyla devam ederken, yaşanan olay Ferit ve Diyar’ın hızlı bir evlilik kararı almasına neden olur.

Sinan Seyran’dan evliliklerinin gerçekleşmesi için kendi isteğiyle kendisine gelmesini beklerken, Seyran duygularını kontrol altında tutmaya çalışır.

Abidin, Halis Ağa’nın yeğeni olduğunu öğrenir. Anne ve babasının Halis Ağa tarafından öldürtüldüğünü duyması üzerine intikam almaya karar verir. Dizinin son sahnesinde de Ferit ve Diyar aile arasında sözlenir ve yüzük takar.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER