Yağışlı havalar geri geliyor! Birçok bölgede kuvvetli yağışlar etkili olacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonu yurdun büyük bir bölümünde yağışlı havaların etkili olacağını açıkladı. Bunun ile birlikte kimi bölgelerde ise yağışların kuvvetli olacağı ifade edildi.

Yağışlı havalar geri geliyor! Birçok bölgede kuvvetli yağışlar etkili olacak!

Sıcakların etkili olmasının ardından hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonu yurdun büyük bir bölümünde yağışlı havaların etkili olacağını ifade etti.

Bunun ile birlikte yağışların orta ve Batı Karadeniz ile İç Anadolu'nun kuzeydoğusunda kuvvetli olması bekleniyor.

Yağışların etkili olması ile birlikte hava sıcaklıkları iç ve kuzey bölgelerde mevsim normallerinin altında olacak.

Yağış Miktarı - esular

YAĞIŞLAR TEKRAR GELİYOR!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde bugün parçalı yer yer çok bulutlu, Trakya'nın batısı ve Bursa çevresi, Muğla hariç Ege, Akdeniz ve Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Karadeniz ve Sivas'ın doğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceğini ifade etti.

Bunun ile birlikte arın Marmara, Ege'nin iç ve kuzey kesimleri Karadeniz Bölgesi'nin tamamı İç Anadolu'nun kuzeyi ve doğu kesimleri ile Adana ve Osmaniye çevrelerinde yağış etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ayrıca yağışların sağanak ve gök gürültülü şeklinde etkili olacağını Marmara'nın doğusu ile Batı Karadeniz'in kıyı kesimlerinde ise daha kuvvetli olmasını öngördüğünü paylaştı

SONRAKİ HABER