WhatsApp açıkladı! Bu özelliği kullananların televizyona ihtiyacı kalmayacak

WhatsApp'tan yapılan son açıklamaya göre yeni bir özellik daha kapımızı çaldı. Kanal özelliği gelen WhatsApp artık gündemdeki olayları ve güncellemeleri kullanıcılarına çok hızlı bir şekilde sunacak.

WhatsApp açıkladı! Bu özelliği kullananların televizyona ihtiyacı kalmayacak

150 ülkede erişime açılmaya hazırlanan özellik ilk olarak Kolombiya ve Singapur'da kullanıma açıldı. Türkiye'de bu özelliği bazı kullanıcılar denemeye başladı. Kullanıcılar takip ettikleri kuruluş ve kanallardan son güncellemeleri daha hızlı alabilecek.

screenshot-7.jpg

150'DEN FAZLA ÜLKE KULLANACAK

WhatsApp yeni özelliğini daha fazla kullanıcıya sunuyor. Mesajlaşma uygulamasının yaptığı açıklamaya göre, kanallar özelliğini 150'den fazla ülkeye genişlettiğini duyurdu.

KİŞİSEL BİLGİLER KORUNACAK

Kanallar özelliği uygulamada ayrı bir sekmede yer alacak ve başkaları takip ettiğiniz kanalları göremeyecek. Ayrıca, telefon numaranız gibi hesabınıza ait kişisel bilgiler yöneticiler veya takipçiler tarafından görülemeyecek.

screenshot-3.jpg

KANALLARI İSTEDİĞİMİZ GİBİ FİLTRELEYEBİLECEĞİZ

Özelliğe yeni güncellemelerin geleceğini söyleyen WhatsApp, özelliği daha geniş çaplı kullanıma sunacağını da açıkladı.

Bunlar arasında, kanalları ülkelere göre filtrelemenize olanak tanıyan ve aynı zamanda yeni, en aktif ve popüler kanalları sıralamanıza olanak tanıyan gelişmiş bir filtreleme yer alıyor. Ayrıca artık kanallardaki gönderilere tepki vermek için emoji de kullanabiliyorsunuz.

screenshot-4.jpg

Öte yandan kanalları yöneten yöneticiler artık platform gönderiyi sunucularından silmeden önce 30 güne kadar paylaşımlarını düzenleyebilecekler

SONRAKİ HABER