Vuslat Doğan Sabancı kimdir? Vuslat Doğan Sabancı kim kızı, kaç yaşında, sağlık durumu nedir?

Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı Yunanistan'da denizde kaza geçirdi.

Vuslat Doğan Sabancı kimdir? Vuslat Doğan Sabancı kim kızı, kaç yaşında, sağlık durumu nedir?

Gündeme damga vuran kaza sonrası detaylar araştırılmaya başlandı. Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı Yunanistan'da denizde kaza geçirdi. Kazanın ardından Vuslat Doğan Sabancı ile ilgili araştırmalar yapılmaya başlanırken arama motorları üzerinden ''Vuslat Doğan Sabancı kimdir, kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?'' şeklinde araştırmalar yapılmaya başlandı.

VUSLAT DOĞAN SABANCI KİMDİR?

16 Ocak 1971 doğumlu Vuslat Doğan Sabancı, Bilkent Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olmuştur. New York'taki Columbia University'de Uluslararası Medya ve İletişim alanında yüksek lisans yapan Vuslat Doğan Sabancı The New York Times gazetesinde bir süre çalıştıktan sonra The Wall Street Journal gazetesinde Asya İş Dünyası Haberleri Kanalı ve gazetenin Latin Amerika Edisyonu’nun kurulması aşamasında görev almıştır.

Vuslat Doğan Sabancı, Hürriyet gazetesine 1996 yılında reklamdan sorumlu Başkan Yardımcısı olarak katılım sağlarken

1999 yılında gazetenin Pazarlama Operasyon Grup Başkanlığı’na geldi. Hürriyet'te 2004-2008 yılları arasında CEO ve 2008-2018 arasında Yönetim Kurulu Başkanı olarak 22 sene bulundu. Hürriyet'in Demirören Ailesi'ne satılması ile 2018'de Hürriyet'teki görevlerini bıraktı. Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş.'de Yönetim Kurulu Üyesi olan Vuslat Doğan Sabancı aynı zamanda Aydın Doğan Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak çalışmaya devam ediyor.

VUSLAT DOĞAN SABANCI KİMİN KIZI

Doğan Holding’in sahibi Aydın Doğan’ın kızı olan Vuslat Doğan Sabancı, iş insanı Ali Sabancı ile evli ve iki çocuğu vardır.

VUSLAT DOĞAN SABANCI SAĞLIK DURUMU

Yatlarıyla Yunanistan'ın Leros Adası açıklarında tatilde olan Sabancı çiftinin, akşam yemeği için zodyak botla restorana giderken kayalıklara çarptığı belirtildi. Ağır yaralanan Sabancı çiftini, tesadüfen yakınlarından geçen teknedekiler fark etti. Teknedekilerin kurtardığı Sabancı çifti, adadaki hastaneye kaldırıldı. Adada ilk müdahaleleri yapılan çift, daha sonra Bodrum'a götürüldü.

SONRAKİ HABER