Volkan Memduh Gültekin'in acı günü

Uzun süredir sağlık sorunları nedeniyle tedavi gören ve durumu ağırlaşan Volkan Memduh Gültekin'in annesi Emel Gültekin hayatını kaybetti. Gültekin'in cenazesi bugün Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilecek.

Volkan Memduh Gültekin'in acı günü

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle uzun süredir tedavi gören Volkan Memduh Gültekin'in annesi, yapılan tüm müdahalelere rağmen ne yazık ki kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Resmi sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Gültekin, annesinin vefat haberini duyurdu.

EMEL GÜLTEKİN'İN CENAZESİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, CENAZE TÖRENİ NEREDE?

Volkan Memduh Gültekin yapmış olduğu açıklamasında "Canımız, annemiz Emel Gültekin Hakk’ın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün (pazartesi) ikindi namazına müteakip Karşıyaka Mezarlığı’nda defnedilecektir." diyerek cenazenin bugün yani 19 Ağustos 2024 Pazartesi günü ikindi namazına müteakip Karşıya Mezarlığı'na defnedileceğini açıkladı.

Volkan Memduh Gültekin'in acı günü

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın basın danışmanı olarak uzun süre ABB'de görev alan Volkan Memduh Gültekin aldığı kararla bu görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. Meslek hayatına siyaset bilimci olarak gazeteci kimliği ile devam etme kararı alan Gültekin, gündem yorumları ile canlı yayınlarda yerini almıştı. Bizlerde Haber Ankara ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, başta Volkan Memduh Gültekin olmak üzere acılı ailesine baş sağlığı diliyoruz.

SONRAKİ HABER