Van kayıp Rojin Kabaiş bulundu mu? Son dakika açıklaması geldi

Van'da 27 Eylül günü kaybolan Rojin Kabaiş hakkında son dakika gelişmesi yaşandı. Rojin Kabaiş bulundu mu, nerede?

Van kayıp Rojin Kabaiş bulundu mu? Son dakika açıklaması geldi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi olan Rojin Kabaiş son olarak 27 Eylül tarihinde görülmüş, genç kızdan bir daha haber alınamamıştı. Yurtta kalan kız öğrencinin yemek yedikten sonra arkadaşlarına Van Gölü Sahili'ne inmek için dışarıya çıkacağını söylediği, bir markette alışveriş yaptıktan sonra banka oturarak gölü izlediği görüntülere ulaşılan genç kız sonrasında kayıplara karışmıştı.

VAN KAYIP ROJİN KABAİŞ BULUNDU MU, SON DURUMU NE?

Van YYÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi olan Rojin Kabaiş, üniversiteye kayıt yaptırdıktan sonra Diyarbakır’dan Van’a geldi. 27 Eylül günü kaldığı yurtta yemek yedikten sonra Van Gölü sahiline inmek üzere yurttan ayrılan Kabaiş’ten bir daha haber alınamadı.

Kameralara yansıyan görüntülere göre yolda annesiyle görüntülü konuşan ve ardından bir büfeden alışveriş yapan genç kız, sahile ulaşarak bir süre bankta oturup gölü izledi. Daha sonra kamera açısından çıkan Rojin, o andan itibaren ortadan kayboldu. Polis ekipleri Rojin’i bulmak için çalışmalarını geniş çaplı şekilde sürdürürken, genç kızın ailesi ve arkadaşlarının endişeli bekleyişi devam ediyor.

Kızının bulunması için yapılan arama çalışmalarını gözleri yaşlı takip eden babası Nizamettin Kabaiş ise yetkillerden bir kere daha yardım istedi. Genç kızın kamera açısından çıktıktan sonra başına gelenler araştırılmaya devam ederken ekiplerin konu hakkındaki soruşturmalarının devam ettiği ifade edildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER