Van Gölü canavarı tekrar görüldü! İşte canavarın son görüntüsü

Türkiye'de bir döneme damga vuran hatta yurt dışından bile araştırma ekiplerinin gönderilmesine neden olan Van Gölü canavarı yeniden görüntülendi. İddia büyük yankı uyandırdı.

Van Gölü canavarı tekrar görüldü! İşte canavarın son görüntüsü

Dünyanın en eski gölleri arasında yer alan ve Buzul Çağı'nda oluştuğu tahmin edilen Van Gölü hakkında yapılan son araştırmalarda gölün yaşının 600 bin yıl olduğu ortaya çıkarılmıştı. Sahip olduğu yapısıyla turistlerin ve doğa kampçılarının en sık ziyaret ettiği rotalar arasında yer alan Van Gölü bir dönem çekilen videolarla gündeme gelmişti.

SON DAKİKA: VAN GÖLÜ CANAVARI GERİ DÖNDÜ!

Bir döneme damga vuran Van Gölü Canavarı iddiası yeniden gündeme geldi. Van Gölü canavarına ait olduğu iddia edilen yeni görüntüler basına servis edildi. Hatırlanacağı üzere en son 6 Eylül 2023 tarihinde piknikçiler tarafından benzer bir iddia ortaya atılmıştı.

Bitlis’in Tatvan ilçesinde piknikçiler tarafından çekilen görüntüler, ’Van Gölü Canavarı’nı yeniden gündeme getirdi. Tatvan ilçesinin Hanelmalı köyü mevkisinde Van Gölü’nde hızla hareket eden canlı, pikniğe giden ailenin cep telefonuyla görüntülendi. Görüntüleri çeken kişiler, sırtının tırtıklı olduğunu ve çok hızlı hareket ettiğini belirttikleri canlının, ’Van Gölü Canavarı’ olduğunu öne sürdü.

Van Gölü canavarı tekrar görüldü! İşte canavarın son görüntüsü

Bu seferde Van Gölünü ziyaret eden kişilerin çekmiş oldukları yeni resimlerde canavarı gördüklerini iddia etmesi bir kere daha unutulan canavarı gündeme taşıdı. Vatandaşlar gördükleri şeyin Van Gölü canavarı olduğunu iddia ederken resimlerin kalitesinin son derece düşük olması ise iddiaların farklı yorumlanmasına neden oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER