Valilik son dakika açıkladı! Yasak getirildi bundan böyle sunumu ve satışı yapılamayacak

İl Valiliklerinden çeşitli yasaklar gelmeye devam ediyor. İstanbul Valiliği tarafından yapılan bir son dakika açıklaması ile yeni yasak duyuruldu.

Valilik son dakika açıkladı! Yasak getirildi bundan böyle sunumu ve satışı yapılamayacak

Valilik son dakika açıkladı! Yasak getirildi bundan böyle sunumu ve satışı yapılamayacak - Ülkemizde Valilikler tarafından alınana kararlar doğrultusunda çeşitli konularda yasak ve kısıtlamalar getirilebiliyor. Son dönemde kamp kurma ve mangal yakma yasaklarının ardından yeni bir yasak daha gündeme geldi. İstanbul Valiliği tarafından yapılan son dakika açıklaması ile bir konuda da yasak getirildiği öğrenildi.

valilik-son-dakika-acikladi-yasak-getirildi-bundan-boyle-sunumu-ve-satisi-yasaklandi.jpg

İSTANBUL VALİSİ AÇIKLADI

İstanbul Valiliği, nargile yasağı getirildiğini bildirdi. İstanbul Valiliği tarafından nargile yasağı ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, "İstanbul'da; orman yangınlarının önüne geçmek, plaj ve sahillerde olumsuz görüntülerin oluşmasını engellemek, kamuya açık, piknik alanı, park ve mesire alanlarında çevreyi rahatsız etmemek amacıyla belirtilen alanlarda nargile içilmesi, sunumu ve satışı yasaklanmıştır. İlimiz Hıfzıssıhha Meclisinin konuya ilişkin kararı gereğince buraların dışındaki işyerlerinden ruhsatlı nargile salonlarıyla ilgili bir kısıtlamaya gidilmemiştir." denildi.

İstanbul Valisi Davut Gül, nargile yasağıyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Vali Gül, "İstanbul’da; plajlar, sahiller, ormanlar, mesire alanları ve parklarda nargile içilmesi yasaklanmıştır." diyen Vali Gül, 'Buraların dışındaki ruhsatlı nargile salonlarıyla ilgili bir kısıtlamaya gidilmemiştir." ifadelerini kullandı.

SONRAKİ HABER