Vakıfbank memur alımı başvuru şartları neler, son başvuru ücreti ne zaman, yazılı sınav tarihi belli oldu mu?

Ülkemizde işsizlikle mücadele devam ederken yayımlanan her ilan yakından takip ediliyor. Vakıfbank personel alımı için duyuru yayımlarken başvuru detayları da merak ediliyor.

Vakıfbank memur alımı başvuru şartları neler, son başvuru ücreti ne zaman, yazılı sınav tarihi belli oldu mu?

Türkiye'de işsizlik sorunlarına çözüm aranıyor. Türkiye'de işsizliğe etkin bir çözüm aranırken yayımlanan ilanlarda vatandaşların gündeminde yer alıyor. Kamu bankalarının yayımladığı ilanlar merakla takip edilirken Vakıfbank da personel alımı yapacağını duyurdu. Vakıfbank personel alımı başvuruları alınmaya başlarken toplamda bin 985 memur alımının yapılacağı bildirildi

Vakıfbank'ın alım yapacağı branşlar da belli oldu. Vakıfbank'ın personel alımı yapacağını öğrenen vatandaşlar ise ''Vakıfbank personel alımı başvuruları ne zaman sona erecek, hangi branşlarda alım yapılacak?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

VAKIFBANK PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN SONA ERECEK?

Vakıfbank personel alımı başvuruları alınmaya devam ediyor. Toplamda bin 985 memur alımının yapılacağı personel alımı kapsamında Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı gibi meslek gruplarından alımlar yapılacağı bildirildi. 30 ilde gerçekleştirilecek yazılı sınav öncesinde başvurular ise Ankara Üniversitesi tarafından alınıyor. Vakıfbank Personel alımı başvuruları alınmaya devam ediyor.

vakifbank-memur-alimi-basvuru-sartlari-neler-son-basvuru-ucreti-ne-zaman-yazili-sinav-tarihi-belli-oldu-mu.jpg

Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı meslek gruplarından alım yapılacak. 17 Ekim tarihinde alınmaya başlanan başvuru işlemleri 1 Kasım tarihine kadar alınmaya devam edecek. Yazılı sınava çağırılan adaylar 30 il merkezinde gerçekleştirilecek olan sınava 2 Aralık tarihinde girecek.

VAKIFBANK PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Vakıfbank personel alımı başvuruları için Ankara Üniversitesi Aday İşlemleri Sistemi ''https://semsinav.ankara.edu.tr/'' adresine giriş yapılması ve sınav başvuru formunun doldurulması gerekiyor. Başvuru ekranları ve sınavla ilgili uygulama esasları, ilgili adreste yer alan Sınav Uygulama Kılavuzu’nda belirtiliyor. Vakıfbank personel alımı başvuruları için sınav ücreti ödenmesi de gerekiyor. Sınav ücreti 200 TL olarak belirlenirken ödeme işlemi, ''https://semsinav.ankara.edu.tr/'' adresi üzerinden kredi kartı veya banka kartıyla başvuru esnasında gerçekleştiriliyor.

VAKIFBANK PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Vakıfbank personel alımına adayların sınava başvurabilmesi için;

  • T.C. vatandaşı olmak,
  • 01.01.1993 ve sonrası doğumlu olmak,
  • Kamu hizmetinden yasaklı bulunmamak,
  • Herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olmak,
  • Bankada çalışırken herhangi bir nedenle ilişiği kesilmemiş olmak gibi şartlar aranıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER