Uzmanlar açıkladı! Hava sıcaklıkları ne zaman düşecek?

Türkiye'ye bir anda sıcak hava dalgası giriş yaptı. Hava sıcaklıklarının artması ile beraber vatandaşlar da bu sıcaklıkların ülkemizi ne zaman terk edeceğini merak ederek araştırmalarına başladı.

Uzmanlar açıkladı! Hava sıcaklıkları ne zaman düşecek?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), yurt genelinin sıcak hava etkisi altına girdiğini bildirdi. MGM ülke genelinde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği bu günlerde yeni bir hava durumu raporu yayımladı. Yayımlanan hava durumu raporu milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alırken bir yandan da ''Hava sıcaklıkları ne zaman düşecek?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı.

Türkiye genelinde sıcak hava dalgası etkisini göstermeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 6 Haziran için hava durumu değerlendirmelerini açıkladı. Ülke genelinde sıcaklıkların mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde seyredeceği belirtildi.

HAVA SICAKLIKLARI NE ZAMAN DÜŞECEK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu değerlendirmeleri açıklandı. Tüm yurtta mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıkları cuma gününe kadar etkisini sürdürecek. Cuma gününden itibaren de hava sıcaklıkları düşecek.

Uzmanlar açıkladı! Hava sıcaklıkları ne zaman düşecek?

Yurt genelinde hava sıcaklıkları ise şöyle;

İstanbul Güneşli 30°

Ankara Kısmen Güneşli 33°

İzmir Güneşli 37°

Antalya Güneşli 43°

Trabzon Güneşli 26°

Bursa Kısmen Güneşli 31°

Adana Güneşli 44°

Diyarbakır Güneşli 40°

Gaziantep Güneşli 39°

Ağrı Güneşli 29° olacak.

7 Haziran'dan itibaren sıcaklıklar düşecek.

SONRAKİ HABER