Uzman Öğretmenlik sınavı ne zaman, sınav giriş yerleri belgesi erişime açıldı mı?

Uzman öğretmenlik sınavı için geri sayım başladı. Sınava katılım sağlayacak adaylar sınav tarihi ve sınav giriş belgeleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Sınav giriş belgesinin erişime açılıp açılmadığı merak edilirken detayları derledik.

Uzman Öğretmenlik sınavı ne zaman, sınav giriş yerleri belgesi erişime açıldı mı?

Uzman öğretmenlik sınavı ile ilgili olarak merak edilenler arttı. Uzman öğretmenlik sınavı için geri sayım devam ederken sınava katılım sağlayacak adaylar ise araştırmalarına devam ediyor. Uzman Öğretmenlik sınavının hangi tarihte yapılacağının yanı sıra sınav giriş belgesi de merakla bekleniyor.

Sınava katılım sağlayacak olan adaylar, ''Uzman öğretmenlik sınav giriş yerleri belgesi açıklandı mı?'' sorusuna yanıt ararken Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan Uzman Öğretmenlik sınavı hakkında bilinmesi gerekenler derledik.

UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAVI 2023 NE ZAMAN?

2023 Uzman öğretmenlik sınav tarihi belli oldu. Aynı zamanda uzman öğretmenlik sınav giriş yerleri belgesinin ne zaman erişime açılacağı da açıklandı. Öğretmenlik Kariyer Basamakları yazılı sınavı 19 Kasım 2023 tarihinde saat 10.00’da 81 il sınav merkezinde yapılacak.

UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAV GİRİŞ BELGESİ NEREDEN ALINIR?

Sınava katılım sağlayacak adayın sınav giriş yeri, salonu, sıra numarası, alacağı sınav tedbir hizmeti gibi bilgilerin yer aldığı fotoğraflı sınav giriş belgesi 13 Kasım 2023 tarihinde ''http://www.meb.gov.tr'' internet adresi üzerinden yayımlanacak. Aday, fotoğraflı sınav giriş belgesinde yer alan sınav bölgesinde, binada, salonda ve sırada sınava girecek.

2023 UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Uzman öğretmenlik sınav sonuçları Öğretmenler Günü'nün kutlandığı 24 Kasım 2023 tarihinde açıklanacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER