Uyku keki skandalı nedir, nerede satılıyor, nasıl alınır, içinde ne var?

Sosyal medya üzerinden patlak veren uyku keki skandalı büyümeye devam ediyor. Peki, uyku keki nedir, içinde ne var, fiyatı kaç TL, nereden nasıl alınır?

Uyku keki skandalı nedir, nerede satılıyor, nasıl alınır, içinde ne var?

Gün geçmiyor ki ülkemiz yeni bir skandalla sarsılmaya devam etmesin. Son skandal ise uyku keki skandalı olarak patlak verdi. Sosyal medya hesabı üzerinden satılan uyku keki yiyenlerin çekmiş oldukları videolar büyük yankı uyandırırken uyku keki skandalı patlak vermişti.

UYKU KEKİ NEDİR, İÇİNDE NE VAR?

Sosyal medyada viral olan uyku keki sayfası tarafından "Türkiye'de bir ilk" sloganı ile satışa sunulan yiyecek maddeleri bir anda Türkiye'de gündem oldu. Külah kekler şeklinde satılan atıştırmalıklardan yiyen kişilerin gözlerinin kanlanması ve kendinden geçerek uykuya dalmaları içlerinde yasaklı maddeler olduğu iddialarını gündeme getirdi.

Sosyal medyada haberin hızla yayılması ile satışı yapan şirket hem internet sitesini hem de sosyal medya sayfalarını kapattı. Uyku kekinin içinde yasaklı madde olduğu iddiaları üzerine İçişleri Bakanlığı'na ihbar yapılırken konu hakkında vatandaşlar şikayetçi oldu.

Uyku keki skandalı nedir, nerede satılıyor, nasıl alınır, içinde ne var?

UYKU KEKİ FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Ürünlerin fiyatlarının farklı farklı olduğu görülürken vatandaşlar çocuklarının güvenliğini sağlamak için İçişleri Bakanlığı tarafından duruma el konulmasını istedi. Sayfa kapatılırken başka bir isim altında yeniden açılabileceği belirtilirken bu ürünleri satan kişilerin bulunması ve ürünlerin içeriği hakkında kamuoyunun bilgilendirilmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER