Twitter çöktü mü, X'e neden giriş yapılmıyor, sorun ne zaman düzelir?

Twitter mobil üzerinden erişim sorunu yaşandığı gündeme geldi. Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformuna erişim sorunu yaşayanlar sorunun kaynağını ve ne zaman çözüme ulaşacağına ilişkin sorularına yanıt aramaya başladı.

Twitter çöktü mü, X'e neden giriş yapılmıyor, sorun ne zaman düzelir?

Dünyaca ünlü sosyal medya platformu Twitter (X), bir kez daha çökme iddiasıyla sosyal medyada gündem oldu. Tüm dünyanın yanı sıra ülkemizde de milyonlarca Twitter kullanıcısı, ''Twitter çöktü mü, neden açılmıyor, erişim sorunu ne zaman düzelecek, mobildeki erişim sorununun kaynağı nedir?'' gibi soruların yanıtlarını arıyor.

TWİTTER (X) ÇÖKTÜ MÜ?

Milyonlarca kullanıcısı olan sosyal medya platformu Twitter'da bazı kullanıcılar sorun yaşadığını bildiriliyor. Özellikle mobil uygulama üzerinden Twitter'a erişim sağlayamadığını açıklayan kullanıcılar, sorunun kaynağını araştırıyor. Ancak henüz konuya ilişkin bir açıklama yapılmadı.

twitter-coktu-mu-xe-neden-giris-yapilmiyor-sorun-ne-zaman-duzelir.jpg

TWİTTER MOBİLDE ERİŞİM SORUNU NE ZAMAN ÇÖZÜLÜR?

Öte yandan son olarak 24 Ekim 2023 akşam saatlerinde Twitter'da erişim sorun olduğu grafikle bildirilmişti. Ardından ilerleyen saatlerle beraber platformdaki sorun giderilmişti. Mobilde yaşanan sorunun kaynağı bilinmemekle birlikte Twitter'ın resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER