TÜYAP kitap fuarı 2024 nerede, katılımcı listesi tarihleri ne zaman?

TÜYAP kitap fuarı büyük bir heyecanla beklenirken tarih ve katılımcı listesi için araştırmalar arttı. TÜYAP kitap fuarı ne zaman?

TÜYAP kitap fuarı 2024 nerede, katılımcı listesi tarihleri ne zaman?

İstanbul fuarlara ev sahipliği yapmaya devam ederken Türkiye'nin en büyük fuar alanlarından biri olan TÜYAP bu sefer kapılarını kitap severlere açmaya hazırlanıyor. TÜYAP kitap fuarı için geri sayım başlarken fuarın nerede ve ne zaman olacağı merak konusu olmuştu.

TÜYAP KİTAP FUARI NE ZAMAN, NEREDE OLACAK?

41. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı her sene olduğu gibi bu senede pek çok etkinlik, söyleşi, panel, şiir dinletisi ve atölyeler eşliğinde ziyaretçilere eşsiz anlar yaşatacak. TÜYAP Kitap Fuarı bu sene Kasım ayının ilk haftasında start alacak.

Yapılan resmi açıklamada "TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile 2-10 Kasım 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan 41. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 1000 'i aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla yüzlerce yazarı İstanbul ve çevre kentlerden okuyucularla buluşturacak. Bu sene 41. yılını kutlayacak olan ve düzenlendiği ilk yıldan bu yana çok sayıda kültür etkinliklerine ev sahipliği yapan İstanbul Kitap Fuarı 2024 yılında da kitapseverler ile buluşmak için gün sayıyor." denilerek tarihlerde resmiyet kazanmış oldu.

TÜYAP kitap fuarı 2 Kasım tarihinde başlayacak. Fuar 10 Kasım 2024 tarihine kadar ziyaretçileri kabul edecek. Yaklaşık bine yakın yayınevi ile sivil toplum kuruluşunun katılacağı fuarda yüzlerce yazarda birebir okuyucuları ile buluşacak. Okurseverler yazarların imzalı kitabını alma imkanı elde edecekler.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER