TUSAŞ Genel Müdürü Demiroğlu: "Milletimizin başı sağ olsun!"

Ankara'da düzenlenen terör saldırısının hedefi olan TUSAŞ'ın Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu yayımladığı taziye mesajı ile başsağlığı dilerken üretime aralıksız devam edeceklerini açıkladı.

TUSAŞ Genel Müdürü Demiroğlu: "Milletimizin başı sağ olsun!"

Ankara'da dün hain terör örgütü mensupları tarafından düzenlenen saldırının hedefi olan TUSAŞ'ta 5 vatandaşımız şehit düşerken, 22 kişinin ise yaralandığı açıklanmıştı. Düzenlenen saldırının ardından Türk milleti bir kere daha tek yürek olurken bir açıklama da saldırının hedefi olan TUSAŞ'ın Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu tarafından yapıldı.

TUSAŞ GENEL MÜDÜRÜ DEMİROĞLU: AZİZ MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN!

Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu, “Ankara Kahramankazan'da bulunan yerleşkemize yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısını şiddetle kınıyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun” dedi.

TUSAŞ Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ankara Kahramankazan'da bulunan yerleşkemize yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısını şiddetle kınıyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

Demiroğlu tüm TUSAŞ çalışanlarına geçmiş olsun ve taziye dileklerini ilettiğini ifade ederek yapılan hiçbir saldırının Türkiye'yi milli savunma sanayiindeki gelişim ve kararlı duruştan çeviremeyeceğini ifade etti. Türk milletinin bu tip hain saldırılar karşısında her zaman kenetlenerek tek yürek olduğunu ifade eden Demiroğlu yılmadan, dik durarak var güçleri ile çalışacaklarını ve güçlü Türkiye için üreteceklerininin altını çizdi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER