Türkşeker 214 yeni personel alımı yapacak!

TÜRKŞEKER tarafında yayımlanan son ilan ile birlikte kadroya 214 yeni personel alımının yapılacağı öğrenildi. Bu çerçevede başvuru hakkında bakanlıktan açıklama geldi.

Türkşeker 214 yeni personel alımı yapacak!

Bugün Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından yapılan açıklamalarda daha önce yapılan duyurunun yanı sıra yeniden personel alımlarının yapılacağı öğrenildi. Bu çerçevede hangi kadrolar için alımların yapılacağı hakkında merak edilenlere yanıt verildi.

TÜRKŞEKER 214 PERSONEL ALIM İLANINI DUYURDU!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda yapılacak ola alım hakkında şu şekilde konuştu;

"2023 yılında Türkşeker'e 1000 geçici işçi, 115 daimi işçi alımını duyurmuştuk.

Şimdi ise 214 yeni personel alım sürecini başlatıyoruz. Bu alımla birlikte Türkşeker merkez ve taşra teşkilatını daha da güçlendirmiş olacağız.

Hayırlı olsun, üretimimize güç katsın."

Türkşeker 214 yeni personel alımı yapacak!

Tarım teknikeri:67
Memur (Önlisans):61
Memur (Lise):33
Memur (Lisans):15
Bilgisayar Mühendisi:7
Kimya Mühendisi:6
Bilgisayar Teknikeri:5
Makine Mühendisi:4
Kimya Mühendisi:4
Avukat:3
Elektrik Mühendisi:2
İnşaat Mühendisi:2
Ziraat Mühendisi:2
Endüstriyel Tasarım Mühendisi:2
Çevre Mühendisi:1

Yapılacak olan bu alımlar hakkında bakanlık tarafından yapılan bu açıklamalarının yanı sıra başvuru şartları ve detayları hakkında henüz yeni bir açıklamaya yer verilmedi. Başvuruların 2024 yılında başlaması beklenirken, başvuruya ilişkin tüm detaylara da alımların yapılacağı tarihte ulaşılacağı öğrenildi. Konuya ilişkin yeniden bakanlık tarafından ilanın yayımlanması merakla bekleniyor.

SONRAKİ HABER