Türkiye'ye Yunanistan ve Suriye'den kaçak olarak girmeye çalışanlar yakalandı!

Ülkemize yasa dışı yollardan giriş yapmaya çalışanlara karşı ekipler teyakkuzunu sürdürüyor. Bu kapsamda yapılan operasyonlara dair yeni bir açıklama geldi. Açıklamadaki terör örgütü detayı dikkat çekti.

Türkiye'ye Yunanistan ve Suriye'den kaçak olarak girmeye çalışanlar yakalandı!

Türkiye'de güvenlik güçleri tarafından yılın her anında sınır hatlarını koruma amacıyla denetimler sürüyor. Dünya genelinde yaşanan kaçak bir şekilde sınırı aşma girişimlerinin en çok yaşandığı ülkeler arasında olan ülkemizde konu hakkında MSB tarafından yeni bir açıklama geldi.

YUNANİSTAN VE SURİYE SINIRINDA YENİ GELİŞME

Yasa dışı bir şekilde ülkeye giriş yapılmaması için sınır hatlarında faaliyetlerine devam eden güvenlik güçlerinin son olarak önemli bir müdahaleye daha imza attığı öğrenildi. Konu ile ilgili bir bilgilendirme yapan Milli Savunma Bakanlığı Yunanistan ve Suriye sınırlarında yakalanan yeni şahıslar olduğunu bildirdi. Şahıslardan bazılarının terör örgütü mensubu olması vatandaşların dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye'ye Yunanistan ve Suriye'den kaçak olarak girmeye çalışanlar yakalandı!

MSB tarafından yapılan açıklamada “Terörle mücadelemiz, hudutlarımızda da sürüyor. Ülkemizden Yunanistan’a ve Suriye'den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 26 şahıs hudut birliklerimiz tarafından yakalandı” ifadeleri kullanılırken yapılan inceleme sonucunda 26 şahıstan 4'ünün terör örgütü mensubu olduğu ortaya çıktı.

TERÖR EYLEMLERİNİN ÖNÜNE GEÇİLİYOR

Güvenlik güçlerinin sınırda havadan, karadan ve denizden gerçekleştirdiği denetimlerde ülke sınırlarının güvenliği korunuyor. Söz konusu müdahaleler ile sınırı geçmeye çalışan terör örgütü mensupları yakalanarak olası terör eylemlerinin önüne geçiliyor. Toplum huzurunu bozmaya yönelik girişimlere asla fırsat verilmeyeceğini bildiren güvenlik güçlerinin çalışmaları takdir ediliyor.

SONRAKİ HABER