Türkiye'nin gündemine oturan ölümlü kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen, yazar Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kazada yeni görüntüler ortaya çıktı. Kazanın hemen ardından çekilen görüntüler, sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Türkiye'nin gündemine oturan ölümlü kazanın yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Yazar Eylem Tok ve ünlü plastik cerrah Bülent Cihantimur'un oğlu T.C.'nin karıştığı ölümlü kazanın yeni görüntüleri sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

İstanbul Eyüpsultan'da gerçekleşen kaza ardından Tok ve oğlunun önce Mısır'a, sonrasında ise ABD'ye kaçması gündem olurken, acı olayın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Sosyal medya platformlarında paylaşılan görüntülerde, olaya karışan bir çocuğun T.C.'nin arabasının halini görüntülediği görünüyor. Ardından ise T.C.'nin elinde telefonla beklediği anlar görülüyor.

Paylaşılan görüntülerde küfürlü içerik bulunurken, videodaki bir kişinin "Vallahi hiçbir şey hatırlamıyorum ya" dediği duyuluyor.

NE OLMUŞTU?

Tüm Türkiye'nin gündemine oturan kaza, İstanbul-Eyüpsultan’da 1 Mart Cuma akşamı gerçekleşti.

Yazar Eylem Tok'un 18 yaşından küçük oğlu T.C., yol kenarında arızalanan ATV'lerini tamir etmeye çalışan sürücülere çarptı. Kaza sonucu, Oğuz Murat Aci, Tahsin Arslan, Süleyman Arslan, Hasan Topal ve İbrahim Gümüş hastaneye kaldırıldı.

Ağır yaralanan Oğuz Murat Aci, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yazar Eylem Tok ise, oğlu T.C. ile birlikte aynı gün içerisinde Mısır'a kaçtı. Sonrasında ise anne Tok ve oğlu, ABD'ye gitti.

Hbaerankara.com

SONRAKİ HABER