Türkiye’deki tüm havalimanlarında turuncu alarm durumuna geçildi!

Ankara'da düzenlenen terör saldırı sonrasında havalimanlarında güvenlik tedbirleri artırıldı. Tüm havalimanlarında turuncu alarma geçildiği öğrenildi.

Türkiye’deki tüm havalimanlarında turuncu alarm durumuna geçildi!

Dün Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ’a düzenlenen hain saldırı sonrasında son dakika gelişmesi yaşandı. Aktarılan son habere göre Türkiye’deki tüm havalimanlarında turuncu alarm durumuna geçildi.

Aktarılan son dakika haberinin detayları belli oldu. Havalimanlarındaki güvenlik önlemleri artırılırken, yolcuların en az 3 saat önceden havalimanlarına gelmesi istendi.

GÜVENLİK TEDBİRLERİ ARTIRILDI

TUSAŞ’a düzenlenen hain terör saldırı sonrasında havalimanları da harekete geçti. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün talimatı ile ülkemizdeki tüm havalimanlarında turuncu alarm durumuna geçildi. Alınan karar kapsamında havalimanlarında güvenlik tedbirlerinin artırıldığı ifade edildi.

3 SAAT UYARISI YAPILDI

Öte yandan Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı’na giriş ve çıkışlar için de önlemlerin artırıldığı ifade edildi. Havalimanlarına giriş ve çıkış yapan araçlar ekipler tarafından detaylı bir şekilde aranırken, yolculara da detaylı kimlik kontrolü yapılıyor.

Türkiye’deki tüm havalimanlarında turuncu alarm durumuna geçildi!

Sabiha Gökçen Havalimanı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı uyarısında şunları söyledi:

“Yolcularımızın dikkatine Havalimanlarında alınan ek önlemler sebebiyle oluşabilecek zaman kayıplarına karşı, yolcularımızın uçuşlarından en az üç (3) saat önce terminale gelmeleri önerilmektedir”

Buna göre havalimanına gidecek yolcuların uçuş saatinden en az 3 saat önce havalimanında bulunması gerektiği ifade edildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER