Türkiye geneli deneyimli deneyimsiz paketleme işçisi alımı başladı! Kadın erkek işe alınacak

İŞKUR üzerinden Türkiye geneli farklı personeller için personel alımı devam ediyor. Aktarılan son habere göre deneyimli deneyimsiz paketleme işçisi alımı başladı. Başvuruda bulunmak isteyenler için detaylar beli oldu. İşte paketleme işçisi alım şartları..

Türkiye geneli deneyimli deneyimsiz paketleme işçisi alımı başladı! Kadın erkek işe alınacak

İŞKUR üzerinden yapılacak olan personel alımları tüm hızıyla devam ediyor. Açık iş ilanları yüzünden farklı iller için yapılan personel alımları güncellendi. Aktarılan son habere göre İŞKUR paketleme işçisi alımı yapacak. Türkiye geneli paketleme iş ilanı alımlarında adayların taşıması gereken şartlar belli oldu.

KPSS ŞARTI YOK

Alımların özel sektör yapılacağı ifade edilirken, başvurularda adaylarda KPSS puan şartının aranmayacağı ifade edildi. Paketleme iş ilanları farklı iller için yayımlanmaya devam ederken, alımların şu an için özel sektöre yapılacağı aktarıldı.

  1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  2. En az 18 yaşını tamamlamış olmak (Üst yaş sınırı farklılık gösterebilir)
  3. En az ilkokul mezunu olmak
  4. Askerlikle ilişiğinin olmaması
  5. Çalışacak personel sağlık sorununun olmaması
  6. Kamu haklarından mahrum bulunmamak
  7. Adli sicil kaydının temiz olması ve güvenlik soruşturmasının olumlu olması

Belirtilen şartları genel şartlar olduğu açıklandı. Bu sebeple adaylar özel şartlar için yayımlanan ilanların içeriğini incelemesi gerekiyor. Maaş miktarı olarak en az asgari ücret verileceği açıklanırken, bazı firmalar farklı sosyal yan haklar verebiliyor. Ayrıntılı bilgi için firmalarla iletişime geçmeniz önerilmektedir.

Türkiye geneli deneyimli deneyimsiz paketleme işçisi alımı başladı! Kadın erkek işe alınacak

BAŞVURULAR BAŞLADI

Başvuruların açık iş ilan sayfası üzerinden alınacağı ifade edildi. Adayların belirtilen genel şartları taşımasının yanı sıra özel şartları da taşıması gerektiği ifade edildi. Başvurular TC kimlik numarası ve şifreleri ile birlikte e-Devlet üzerinden giriş yapabilecek.

İŞKUR üzerinden yayımlanan son ilanın detaylarına göre Türkiye geneli pek çok ilinde toplam da 1.438 kişinin paketleme işçisi olarak işe alınacak. Başvuru detayları için İŞKUR’un Açık İş İlanları üzerinden paketleme işçisi ilanlarını inceleyebilirsiniz.

SONRAKİ HABER