Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), 2023 Yılı II. Kabul Dönemi burs programları başvurularını başlattı!

Yurt içi ve yurt dışında binlerce öğrenciye yurt, burs ve kurs anlamında eğitim desteği veren Türkiye Diyanet Vakfı’nın (TDV), 2023 Yılı II. Kabul Dönemi Burs Programlarına başvurular başladı. Başvurular 19 Eylül’e kadar devam edecek.

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), 2023 Yılı II. Kabul Dönemi burs programları başvurularını başlattı!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), yurt içi ve yurt dışında binlerce öğrenciye eğitim desteği sağlayan bir kurum olarak öne çıkıyor. TDV, 2023 Yılı II. Kabul Dönemi Burs Programlarına başvuruların başladığını duyurdu ve başvuruların 19 Eylül'e kadar devam edeceğini bildirdi.

TDV'nin bu programları aracılığıyla öğrencilere yurt, burs ve kurs desteği sunuluyor. 2023 Yılı II. Kabul Dönemi Burs Programları çerçevesinde İlahiyat Akademi, Özel Destek Akademi, Lisansüstü İlahiyat Akademi, ve Uluslararası Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezun Destek Burs programlarına başvurular kabul edilecek.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

aw015889-02.jpg

İlahiyat Akademi Programı: İlahiyat ve İslami ilimler fakültelerinde öğrenim gören öğrencilere yönelik bir eğitim-öğretim ve burs programıdır. TDV ve üniversiteler arasında imzalanan protokollerle uygulanır ve öğrencilere yurt, burs ve kurs desteği sağlar.

Özel Destek Akademi Programı: Tıp, mimarlık, mühendislik, hukuk ve öğretmenlik gibi bölümlerde öğrenim gören öğrencilere maddi ve manevi destek sunar. Ankara, İstanbul, Bursa, Konya ve Kayseri illerindeki TDV yurtlarında gerçekleştirilir.

Lisansüstü İlahiyat Akademi: İlahiyat alanında ve lisansüstü düzeyde öğrenim gören öğrencilerin bilimsel araştırma yöntemlerini kullanarak bilgiye erişme, yorumlama ve değerlendirme yeteneklerini geliştirmesini hedefler.

Uluslararası Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezun Destek Programı: Türkiye'de öğrenim görmüş ve mezun olmuş öğrencilere, lisans eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla yurt veya burs desteği sunar.

Öğrenciler, başvurularını 19 Eylül 2023 tarihine kadar TDV'nin resmi web sitesi üzerinden yapabilirler. Başvuru süreci ile ilgili tüm ayrıntılar yine aynı adreste bulunabilir. TDV, eğitimde fırsat eşitliği ve öğrencilere destek sağlama konusunda önemli bir rol üstlenmeye devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER