Türkiye Belediyeler Birliği yönetici asistan alımı yapıyor

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) İŞKUR üzerinden yeni personel alım ilanını duyurdu. Yayımlana ilanda yönetici asistan alımı yapılacağı açıklandı. Deneyim şartının arandığı personel alımında adayların en az lise mezunu olması isteniyor.

Türkiye Belediyeler Birliği yönetici asistan alımı yapıyor

İŞKUR kamu işçi alım ilanları üzerinden yayımlanan son ilana göre Türkiye Belediyeler Birliği personel alımı yapacağını açıkladı. Yönetici asistanı kadrosu için yapılacak alımlarda alımların daimi olacağı ifade edildi.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuru şartlarını sağlayan adaylara görüşme ve mülakat bilgilerinin verileceği ifade edildi. Peki, başvuru şartları neler?

Türkiye Belediyeler Birliği yönetici asistan alımı yapıyor

İl Öze İdareleri, Belediyeler ve Bağlı Kuruluşları ile Bunların Üyesi Olduğu Mahalli İdari Birliklerinin Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmetlerin Gördürülmesine İlişkin Usul ve Esasların 4’ncü maddesinde yer alan şartları taşımak

  • En az lise mezunu olmak
  • Ekip çalışmasına uyumlu, analitik düşünme ve problem çözme kabiliyeti yüksek
  • Yurtiçi ve yurtdışı seyahat etmesinde herhangi bir engeli bulunmamak
  • Tercihen Ankara’da ikamet etmek
  • Tercihe en az 10 yıl aktif yönetici asistanlığı yapmış olmak
  • MEB onaylı yönetici asistanlığı belgesine sahip olmak

BAŞVURU İÇİN İSTENİLEN BELGELER

Başvuru yapacak adayların başvuru için MEB onaylı yönetici asistanlığı belgesi ve özgeçmişini hazırlaması gerekiyor. yayımlanan ilanda başvuruların sadece elektronik ortamda yapılacağı ve en geç 21 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’ye kadar başvuruların tamamlanması gerektiği ifade edildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER