TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay'dan işçi kesimine ilişkin açıklama: En sıkıntı çeken topluluğuz

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, ülkenin en sıkıntı çeken kesimine ilişkin bir takım değerlendirmelerde bulundu. Türkiye’de işçilerin yaşadığı sıkıntıları dile getiren Atalay'dan önemli açıklamalar geldi.

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay'dan işçi kesimine ilişkin açıklama: En sıkıntı çeken topluluğuz

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Genel Başkanı Ergün Atalay, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunmaya devam ediyor. 81 ilde eş zamanlı olarak il temsilcileri ve bölge temsilcileri eşliğinde işçilerin yaşadığı sıkıntıları ‘zordayız, geçinemiyoruz, sıkıntıdayız, huzurumuz yok’ başlıklı basın açıklaması çerçevesinde gerçekleştiren Atalay'dan işçi kesimine dair açıklamalar geldi.

TÜRK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanı Ergün Atalay, hayat pahalılığı, yüksek enflasyon, vergi sistemi, işsizlik gibi konuların ele alındığı açıklamada TBMM’nin açılmasıyla beraber çalışma hayatına dair sorunlara yönelik miting düzenleyeceklerini ifade etti.

"ÜLKENİN EN SIKINTI ÇEKEN TOPLULUĞUZ”

TÜRK-İŞ’in 1 milyon 400 bine yakın üyesi olduğunu ifade eden Atalay, ''Sayı olarak bu ülkede çoğuz. Sıkıntı olarak da bu ülkenin en sıkıntı çeken topluluğuz” diyerek Türkiye’nin en büyük mitingini yapacaklarını duyurdu. Taleplerine ilişkin TÜRK-İŞ olarak miting yapacaklarını da belirten TÜRK-İŞ Başkanı Atalay, “Meclis açılır açılmaz Ankara’nın göbeğinde olacağız ama böyle değil. Türkiye’nin en büyük mitingini yapacağız haberiniz olsun.'' dedi. İşçi kesiminin hayat şartlarının iyileştirilmesi gerektiğini ifade eden TÜRK-İŞ Genel Başkanı Atalay, düzenlenecek mitingle taleplerini dile getireceklerini ifade etti.

SONRAKİ HABER