Türk Hava Yolları kabin memuru alıyor! Başvurular başladı!

Türk Hava Yolları (THY), kadın kabin memuru başvurularının devam ettiğini açıkladı. Başvurulara dair detaylarda belli oldu.

Türk Hava Yolları kabin memuru alıyor! Başvurular başladı!

Türk Hava Yolları, kabin memuru alımlarına yönelik açıklamalarda bulundu. Bunun ile birlikte kabin memuru olmak isteyen kadın adayların 10 Ağustos'a kadar başvuru yapabileceğini paylaştı. Ayrıca açıklama Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği tarafından yapıldı. 15 bine yaklaşan kabin ekibine yeni üyeler kazandırmak amacı ile yeni bir ilan yayınladıklarının altını çizdi.

Başvuruların nereden ve ne zamana kadar yapılacağı merak söz konusu olurken bu konu hakkında da net bir bilgi paylaşımı gündeme geldi. Bunun ile birlikte Türk Hava Yolları Basın Müşavirliği detayları açıkladı. Kadın kabin memuru ilanı "kariyer.thy.com" internet adresi üzerinden yapılacağını paylaştı. Ayrıca son başvuru tarihinin ise 10 Ağustos 2023 Perşembe gününe kadar yapılacağının da altını çizdi.

EĞİTİM 2 AY SÜRECEK!

Kadın kabin memuru olacak adaylar başvuru işleminin ardından olumlu olması durumunda 2 ay eğitim alacaklar. Ayrıca eğitim süresinin ardından ise THY'nın bundan böyle kadrosuna dahil olmuş olacaklar.

SONRAKİ HABER