Tunceli'de deprem! Vatandaşlar sokağa çıktı

AFAD son dakika açıkladı! Tunceli'de 4,2'lik deprem meydana geldi. Vali Tekbıyıkoğlu açıklama yaptı.

Tunceli'de deprem! Vatandaşlar sokağa çıktı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Tunceli'de deprem meydana geldiğini açıkladı.

AFAD tarafından açıklanan verilere göre, Tunceli'nin Pülümür ilçesinde, saat 16.48'de deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü 4,2 olarak ölçüldü.

Açıklanan verilerde depremin derinliği 8.7 kilometre olarak kaydedildi. Deprem ardından vatandaşlar sokağa çıkarken Tunceli'nin çevre illerinde de deprem hissedildi.

TUNCELİ VALİSİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, meydana gelen deprem ardından ihbar hatlarına herhangi bir olumsuzluğun ulaşmadığını belirterek, “16.28 sıralarında Tunceli Pülümür merkezli 4.2 şiddetinde gerçekleşen depremle ilgili ihbar hatlarımıza herhangi bir olumsuzluk ulaşmamıştır. Bölgede tarama faaliyetlerimiz devam etmektedir. Geçmiş olsun.” dedi.

Tunceli'de deprem! Vatandaşlar sokağa çıktı

ÇEVRE İLLERDE DE HİSSEDİLDİ

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde, bugün saat 16.48'de, 4,2 büyüklüğünde meydana gelen deprem ardından Tunceli'nin çevre illeri de sarsıntıyı hissetti.

Deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, vatandaşlar depremin ilk anından itibaren sokaklara döküldü.

Son dönemlerde, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen depremler ardından uzmanlar Tunceli'ye yönelik deprem uyarısında bulunmuştu. Bugün yaşanan deprem sonrasında ise uyarılar akıllara geldi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER