TÜBİTAK teknik ve destek personeli alacak

TÜBİTAK bünyesine teknik ve destek personeli alımı yapacak. Yapılacak olan 29 personel alımında son başvurular 24 Eylül’de alınacak. Başvuruda bulunmak isteyenlerin taşıması gereken şartlar haberimizde

TÜBİTAK teknik ve destek personeli alacak

TÜBİTAK yayımladığı personel alım ilanına ilişkin başvuru şartlarını duyurdu. Çoğu meslek için yaş aralığının olmadığı personel alımında mesleki tecrübe aranacak. Alımlarda personellerin görevlendirileceği şehrin Gebze olduğu belirtildi.

TEKNİK VE DESTEK PERSONELİ ALIMI

Yayımlanan personel alımında başvurular 3 Eylül tarihinde başladı. 29 kişinin işe alınacağı personel alımında başvurular Kariyer.TUBİTAK.gov.tr adresi üzerinden yapılacak. Başvurusu olumlu sonuçlanan adaylar için mülakat bilgilerinin daha sonra duyurulacağı ifade edildi.

TÜBİTAK teknik ve destek personeli alacak

Yayımlanan ilanda alımların uzman yardımcısı, AR-GE destek teknisyeni, teknik ve destek personeli kadroları için olacağı görüldü. Yayımlanan her ilanda adayların başvurması için belirtilen bölümlerden mezun olması gerekecek. Genel olarak mimarlık, inşaat mühendisliği, elektrik mühendisliği, iç mekan tasarım programı, iktisat, kamu yönetimi gibi bölümlerden mezun olma şartı aranacak.

Çalışma adresinin Gebze olarak ifade edildiği TÜBİTAK personel alımı için, “Başvurular için gerekli koşullar ve süreçler Kurumumuz internet sayfasında (www.tubitak.gov.tr), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ve Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarında yer almaktadır. İş Başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi (https://kariyer.tubitak.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilmektedir” açıklaması yapıldı. Adaylar başvurularını 24 Eylül tarihine kadar gerçekleştirebilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER