TÜBİTAK Ankara’da koruma ve şoför personel alımı yapacak!

TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı tarafından bir ilan yayımlanarak Ankara’da çalıştırılmak üzere personel alımı yapılacağını duyurdu.

TÜBİTAK Ankara’da koruma ve şoför personel alımı yapacak!

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Ankara’yı ilgilendiren bir personel alım ilanı yayımlandı. TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı’nca yayımlanan ilana göre Ankara’da çalıştırılmak üzere çeşitli vasıflarda personel alımı yapılacak. Personel alımlarında uygulanacak esaslar ve alımı yapılacak personellerden istenen şartlar belli oldu.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

TÜBİTAK’ın hangi kadrolarda personel alımı yapacağı açıklandı. Buna göre memur kadrosunda koruma alımı yapılacağı açıklandı. Bu çerçevede meslekte 3 yıl tecrübesi bulunan 4 kadroya koruma personeli alımı yapılacak. Bu kadrolara başvuru yapacak olan kişilerin ön lisans mezunu olmaları gerekiyor.

TÜBİTAK mesleki tecrübesi olmayan koruma personeli de alımı yapacak. Bu personeller 8 kişilik kadro ayrıldı. Bunlar da memur statüsünde olacaklar ve Ankara’da çalışacaklar. Bu kadrolara başvuracak adayların da ön lisans mezunu olmaları isteniyor.

TÜBİTAK son olarak ise şoför kadrosunda 2 personel alımı yapacak. Bu kişilerin en az lise ve dengi okullardan mezun olması istenirken kurumda Forklift Operatörü olarak görev yapacakları belirtildi. Mesleki tecrübelerinin ise en az 3 yıl olması isteniyor.

TÜBİTAK Ankara’da koruma ve şoför personel alımı yapacak!

BAŞVURU KOŞULLARI NELER?

Açılan kadrolara başvuru yapmak isteyenlerden aranan genel şartlar şu şekilde:

-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
-Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak ve devlet memuru olmasına engel bir suç kaydına sahip olmamak
-Görevi devamlı yapmasına engel teşkil edebilecek hastalığı veya bulaşıcı hastalığı olmamak
-Koruma kadrosuna başvuracak olanlardan Silahlı Özel Güvenlik Sertifikası istenecek
-Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak
-Vardiyalı çalışmaya engel bir durumu olmamak

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

TÜBİTAK personel alımlarına iş başvurusu yapmak isteyen adaylar bu başvurularını İŞKUR üzerinden yapabilecekler. Adaylar 7 Ekim 2024 tarihine kadar başvuru işlemlerini tamamlamak zorundalar. Bu tarihten sonra başvurular alınmayacak. Sonrasında ise işe yerleştirmeye yönelik işlemler yapılacak.

SONRAKİ HABER