TSK, doktor, diş doktoru, eczacı ve beden eğitimi öğretmeni alacağını açıkladı

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında TSK’ya doktor, diş doktoru, eczacı ve beden eğitimi öğretmeninin alınacağı ifade edildi. Alıma ilişkin detaylar belli oldu.

TSK, doktor, diş doktoru, eczacı ve beden eğitimi öğretmeni alacağını açıkladı

TSK, bünyesine doktor, diş doktoru, eczacı ve beden eğitimi öğretmeni alımı gerçekleştirilecek. Alıma ilişkin personel alım ilanı yayımlandı.

Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamasında TSK’ya en az 4 yıllık fakülte ya da yüksekokul mezunları arasından personel alımı yapılacağını duyurdu. Alıma ilişkin detaylar personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden yayımlandı.

BAŞVURU İLANI YAYIMLANDI

Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK), fakülte veya yüksekokul mezunlarından doktor, diş doktoru, eczacı ve beden eğitimi öğretmeni subay adayı temini için başvuru ilanı yayımlandı.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Milli Savunma Bakanlığının (MSB) sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetlerine en az dört yıl süreli fakülte veya yüksekokul mezunlarından 2024 yılı doktor, diş doktoru, eczacı ve özel nitelikli beden eğitimi öğretmeni subay adayı temini başvuru ilanı yayımlanmıştır." ifadeleri yer aldı.

Adaylar, detaylı bilgiye ve kılavuza "https://personeltemin.msb.gov.tr" internet adresinden ulaşabilecek.

SINAV ÜCRETİ DETAYI

Başvuru yapmak isteyen adayların sınav ücretini de yatırması gerektiği ifade edildi. Sınav ücretlerinin geç 4 Kasım 23.59’a kadar adayların TC kimlik numarası üzerinden belirtilen ATM’ler üzerinden yatırılması gerektiği açıklandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER