Trendyol 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hediyesi verecek mi, hangi hediyeleri verecek?

E-ticaret sitesi Trendyol'da milyonlarca çeşit ürün satışı yapılıyor. Yaptığı kampanyalar ve çekilişlerle adından söz ettiren Trendyol'un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel hediye dağıtacağı iddia edildi. Bu iddiaların doğruluğu da sorgulanmaya başladı.

Trendyol 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hediyesi verecek mi, hangi hediyeleri verecek?

E-ticaret sitelerinden her gün binlerce vatandaş farklı çeşitte pek çok ürün satın alıyor. Milyonlarca fiyat, marka, ürün çeşidi ve satıcının yer aldığı e-Ticaret siteleri arasındaki Trendyol'un kampanyaları merakla takip ediliyor. Trendyol'un kampanyaları alışverişseverlerin yakın takibinde yer alırken sosyal medyada ''Trendyol 29 Ekim'de hediye mi verecek?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı.

Online alışveriş sitelerinden Trendyol'un kampanyaları çeşitli sosyal medya hesaplarında paylaşılmaya başladı. Trendyol 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hediyesi verileceğine dair iddiaların ardından pek çok soruda merak edilenlere yanıt aranmaya başladı.

trendyol-29-ekim-cumhuriyet-bayrami-hediyesi-verecek-mi-hangi-hediyeleri-verecek.jpg

29 Ekim tarihinde Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılının kutlanacak olması sebebiyle Trendyol’un kampanya düzenlediği iddiası ortaya atıldı. Hal böyle olunca ''Trendyol Cumhuriyet Bayramı hediyesi doğru mu?'' sorusu gündeme geldi.

TRENDYOL 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI HEDİYESİ VERECEK Mİ?

Trendyol'un Cumhuriyet Bayramı hediyesi vereceği yönündeki iddialar ortada dolaşırken Trendyol’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hediyesi ile ilgili resmi bir kampanyası ya da duyurusu bulunmadığı öğrenildi. Dolandırıcıların özel günleri fırsat bilerek gönderdiği mesajlar pek çok alışverişseverin mağdur edilmesine neden olurken Trendyol şu an için bir hediye uygulaması olmadığını belirtti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER