TOKİ deprem konutları kura çekimi başladı mı, kura çekimi ne zaman?

6 Şubat depremleri ardından deprem bölgesinde yapımına hızla başlanan TOKİ deprem konutlarıyla ilgili son gelişmeler, depremlerin birinci yıl dönümünde merak ediliyor. Peki, TOKİ deprem konutları kura çekimi başladı mı, kura çekimi ne zaman?

TOKİ deprem konutları kura çekimi başladı mı, kura çekimi ne zaman?

Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen 6 Şubat depremlerinin üzerinden bir yıl geçti. Depremlerin ardından yapımına hızla başlanan TOKİ deprem konutları ile ilgili son gelişmeler de depremin birinci yılında merak konusu olmaya devam ediyor.

Depremlerin birinci yılında deprem konutları anahtar teslim törenleri Hatay ile başlarken, depremden etkilenen diğer illerdeki kura çekimlerinde son durumu Haber Ankara okurları için derledik…

TOKİ DEPREM KONUTLARI KURA ÇEKİMİ BAŞLADI MI?

Deprem konutları kura çekimi ve anahtar teslim törenleri tüm hızıyla devam ediyor. Depremlerden etkilenen Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'da, TOKİ tarafından yapılan deprem konutlarının kura çekimleri yapıldı. Vatandaşlar, TOKİ ve AFAD işbirliği ile yapılan deprem konutlarının kura sonuçlarına e-Devlet üzerinden ya da AFAD'ın resmi internet sitesi üzerinden yayımlandığında erişim sağlayabilecek.

TOKİ deprem konutları kura çekimi başladı mı, kura çekimi ne zaman?

Kura çekimi sonuçlanan iller ardından Malatya, Adıyaman, Elazığ'da TOKİ-AFAD deprem konutları kura çekim için beklenmeye başlandı.

TOKİ DEPREM KONUTLARI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

AFAD'ın resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamaya göre, 8 Şubat 2024 bugün itibariyle Adıyaman TOKİ deprem konutlarının kura çekimi yapılacak. Ardından ise depremden etkilenen diğer illerde TOKİ-AFAD deprem konutları kura çekimi yapılması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER