TOKİ Başkanı Mustafa Levent Sungur kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi?

TOKİ Başkanlığına atanan ismin Mustafa Levent Sungur olması üzerine vatandaşlar Mustafa Levent Sungur'un kim olduğunu merak etti.

TOKİ Başkanı Mustafa Levent Sungur kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi?

Atama kararlarına göre, TOKİ Başkanlığına Mustafa Levent Sungur atandı. TOKİ Başkanı olarak atanan Mustafa Levent Sungur'un kim olduğu, kaç yaşında olduğu, hayatı araştırılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Atama kararlarına göre, Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Hakan Gedikli, Toplu Konut İdaresi Başkanı Mustafa Levent Sungur, Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Taşınmaz ve Kaynak Geliştirme Genel Müdürü ise Oğuzhan Yaylacı oldu. Atama kararı sonrası Mustafa Levent Sungur'un kim olduğu merak edildi.

MUSTAFA LEVENT SUNGUR KİMDİR?

Mustafa Levent Sungur 1981 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. Sungur, İnşaat Mühendisliği Lisans Eğitimini Ortadoğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünde tamamladı ve 2003 yılında İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. Hem yurt içinde hem yurt dışında çalışmalar gerçekleştiren Sungur, 2006 yılında Toplu Konut İdaresi Başkanlığında uzman olarak çalışmaya başladı.

Mustafa Levent Sungur, Statik, Zemin Araştırma ve Altyapı Şube Müdürlüğü görevlerinden sonra Mayıs 2009 ile Aralık 2018 arasında Toplu Konut Projeleri ve Araştırma Dairesi Başkanı olarak atandı. Sungur, Aralık 2018 tarihinden beri Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Mustafa Levent Sungur'un evli olup olmadığı merak ediliyor. Sungur, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Mehmet Levent Sungur, X hesabından yaptığı paylaşımda TOKİ Başkanı olarak atandığını söyledi.

TOKİ Başkanı Mustafa Levent Sungur kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi?

Paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleriyle TOKİ Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Bizi bu göreve layık gören Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Bakanımız Sn. Murat Kurum'a şükranlarımı arz ediyorum. Rabbim bu görevde bizi aziz milletimize mahcup etmesin."

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER