TOKİ arsa satışı listesi: 53 ilde 747 arsa satışı ne zaman, hangi illerde satışa çıkacak?

TOKİ'nin hayata geçirdiği projelere olan ilgi devam ediyor. TOKİ projeleri ile ilgili yeni duyurular gelmeye devam ederken 53 ilde yapılacağı açıklanan 747 arsa satışı için de detaylar sorgulanıyor.

TOKİ arsa satışı listesi: 53 ilde 747 arsa satışı ne zaman, hangi illerde satışa çıkacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 53 ide 747 arsa satışı yapacağını duyurdu. Yapılan açıklama sonrası satışların açık artırma yolu ile yapılacağı ifade edilirken arsa satışlarının 3 gün boyunca süreceği bildirildi.

Bu çerçevede satışlar hakkında bilgi sahibi olmak isteyenleri ''TOKİ arsa satışı iller listesi belli oldu mu? 53 ilde 747 arsa satışı ne zaman, hangi illerde satışa çıkacak?'' sorularına yanıt aranmaya başladı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı muhtelif arsalara dair detayları paylaşırken ''Kentsel Dönüşüm Başkanlığı arsa satışı ne zaman, saat kaçta, hangi illerde yapılacak?'' sorularına yanıt aranmaya başladı.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI ARSA SATIŞI NE ZAMAN, HANGİ İLLERDE YAPILACAK?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından satışa sunulan arsalar için yüzde 25 peşin, 24 ay vade imkanı verileceği kaydedilirken İstanbul’da 71, Ankara’da da 138 muhtelif arsanın satışta olacağı bildirildi.

TOKİ arsa satışı listesi: 53 ilde 747 arsa satışı ne zaman, hangi illerde satışa çıkacak?

Satışların yapılacağı iller ve açık artırma tarihleri de yukarıdaki tabloda gösterildi. Bakanlık tarafından gerçekleştirilecek arsa satışı için açık artırmaların 10 - 11 - 12 Eylül tarihlerinde saat 10.30'da Ankara Çankaya'da Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanlığı Konferans Salonu ile İstanbul Küçükçekmece'deki TOKİ Hizmet Binasında yapılacağı ifade edildi. Yapılan açık artırmaların sona ermesi ile beraber hak sahipleri duyurulacak.

SONRAKİ HABER