TOKİ, 43 ilde konut ve iş yeri satışı için açık artırma düzenliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Türkiye genelinde bir dizi açık artırma etkinliği düzenliyor. 43 ilde 212 konut, 17 ilde 143 iş yeri, 11-12 Ekim tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak.

TOKİ, 43 ilde konut ve iş yeri satışı için açık artırma düzenliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Türkiye genelinde bir dizi açık artırma etkinliği düzenliyor. 43 ilde 212 konut ve 17 ilde 143 iş yeri, 11-12 Ekim tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak.

toki-43-ilde-212-konut-ve-17-ilde-143-is-yerini-acik-artirma-ile-satacak.webp

YER VE TARİH

Satışa sunulan konutlar ve iş yerlerine sahip olmak isteyenler, yüzde 25 peşinat ödeyerek 48 ay vade seçeneğiyle bu gayrimenkulleri edinebilecekler. Açık artırmalar, 11 Ekim Çarşamba ve 12 Ekim Perşembe günleri saat 10.30'da gerçekleştirilecek. İstanbul'da TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda ve Ankara'da The Green Park Hotel'de düzenlenecek açık artırmaların yanı sıra, teklif vermek isteyenler internet üzerinden de (www.emlakmuzayede.com.tr) katılabilecekler.

4437512-740x420.jpg

SATIŞ YAPILACAK İLLER

Bu satışlar, Afyonkarahisar, Adana, Aksaray, Ankara, Balıkesir, Batman, Bolu, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Gümüşhane, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kilis, Konya, Kocaeli, Kütahya, Malatya, Manisa, Mersin, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Samsun, Sakarya, Sivas, Siirt, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Uşak, Van ve Yozgat illerindeki konut ve iş yerlerini kapsıyor.

Başvurular ve teminatlar, Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ'nin tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek. Satışa ilişkin detaylı bilgilere "www.toki.gov.tr" ve www.emlakmuzayede.com.tr internet adreslerinden ulaşılabilecek. Açık artırmalar, TOKİ'nin konut ve iş yeri taleplerine yanıt veren bir adım olarak Türkiye'deki gayrimenkul piyasasını hareketlendirecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER