Tokat'ta 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi!

Türkiye'nin sıklıkla yaşanan yüksek ölçekli depremlerine bir yenisi daha eklendi. AFAD Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bir deprem meydana geldiğini bildirdi.

Tokat'ta 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi!

Gece saatlerinde bir anda gündeme oturan deprem Tokat'ta meydana geldi. Konu ile ilgili depremlerde bilgisine en çok danışılan kurum olan AFAD detaylı bir açıklama yaptı.

KORKUTAN DEPREMİN ADRESİ SULUSARAY OLDU

Kurum resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada Sulusaray ilçesinde bir deprem meydana geldiğini bildirdi. 23:20 sularında gerçekleşen deprem yerin 7 kilometre altında yaşandı.

Tokat'ta 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi!

Tokat'ta yaşayan vatandaşlarda sarsıntı sonrasında sosyal medya hesapları üzerinden yaşadıkları korkuya dair duygu ve düşüncelerini paylaştılar. Tokatlı vatandaşlar sıklıkla karşılaştıkları depremlerden dolayı korku içinde olduklarını ifade ettiler.

BİR OLUMSUZLUK BİLDİRİLMEDİ

Sulusaray'da meydana gelen deprem ile ilgili ilerleyen dönemlerde Tokat Valiliği ve belediye kurumlarının detaylı bir açıklama yapması bekleniyor. Şu ana kadar her hangi bir olumsuzluğun belirtilmediği deprem ile ilgili Tokat'ta yaşayan vatandaşlar nelerin açıklanacağını merakla bekleniyor.

Depremin yaşattığı sarsıntı ile beraber Tokat sokaklarında korku dolu anlar oluştu. Yatmaya doğru hazırlanan ve gecenin ilerleyen saatlerinde olan vatandaşlar sarsıntı ile beraber neye uğradığını şaşırdılar. Depremin büyüklüğü ve merkezi konusunda bilgi sahibi olan vatandaşlar bir daha deprem olur endişesi ile tedirgin bir şekilde durmaya devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER