TOGG eylül ayı teslimat sayıları açıklandı

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, yollarda sıklıkla görülmeye başlandı. TOGG'un teslimatları devam ederken Eylül 2023 tarihi ile teslimat sayıları açıklandı.

TOGG eylül ayı teslimat sayıları açıklandı

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olarak tanıtılan TOGG'a olan ilgi devam ediyor. Ön sipariş süreci ile teslimatlarına başlanan TOGG, sahiplerine ulaştırılmaya başlarken son teslimat verileri de açıklanmaya devam ediyor.

Eylül 2023 tarihi ile TOGG'un teslimat verileri açıklanırken vatandaşlar da ''Eylül ayında kaç TOGG teslim edildi?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. TOGG'un teslimat sayıları merak edilirken yapılan resmi açıklama ile bu verileri derledik.

EYLÜL AYINDA KAÇ TOGG TESLİM EDİLDİ?

Ağustos 2023 tarihinde bin 965 adet T10X'i kullanıcılarla buluşturan TOGG, Eylül 2023 tarihinde 2 bin 204 adetlik teslimat rakamına ulaştı. Yerli elektrikli otomobil markası TOGG eylül ayına ilişkin teslimat verilerini resmi olarak duyurdu.

togg.jpg

TOGG'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Teslimatlarımız artarak devam ediyor. Sadece Eylül ayında 2.204, teslimata başladığımız Mayıs ayından bu yana ise toplam 5.604 adet T10X'i kullanıcılarımızla buluşturduk" ifadeleri yer aldı.

ekran-goruntusu-2023-10-02-164452.png

TOGG VİTES YÜKSELTTİ

Yerli ve milli otomobil markası TOGG, Ağustos 2023 tarihi ile bin 965 adet aracı kullanıcılarla buluşturdu. Togg, yıl sonuna kadar toplamda 28 bin adet T10X üretmeyi hedeflediğini açıklarken şirketin çekiliş sonucu otomobili almaya hak kazanan ilk 20 bin kişiye ise yıl sonuna kadar teslimatları yapacağı belirtildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER