TMO'dan nasıl randevu alınır? TMO mısır alımı randevusu nereden alınır?

TMO, üreticilerimizin iş yerleri önünde uzun süre beklemelerini önlemek amacıyla uyguladığı randevulu alım sistemini uygulamaya koyacağını açıkladı.

TMO'dan nasıl randevu alınır? TMO mısır alımı randevusu nereden alınır?

TMO eski adı Twitter olan X adlı sosyal medya platformundan yapmış olduğu açıklama ile mısır alımlarının başladığını açıklamıştı. Bugünden itibaren randevu sistemi ile alımların gerçekleşeceğini dile getiren TMO'nun açıklaması sonrası vatandaşlar yeni randevu sistemi ile ilgili araştırmalara başladı.

TMO, üreticilerimizin iş yerleri önünde uzun süre beklemelerini önlemek amacıyla uyguladığı randevulu alım sistemini uygulamaya koyacağını açıkladı. Geçtiğimiz gün yapılan açıklama oldukça dikkat çekerken vatandaşlar arama motorları üzerinden ''TMO mısır alım randevusu nasıl, nereden alınır?'' sorusunun yanıtı aratılmaya başlandı.

TMO'DAN MISIR NASIL ALINIR?

Üreticilerin iş yerlerinde uzun kuyruklar oluşturarak beklemelerinin önüne geçilebilmesi adına TMO tarafından randevu sistemi geliştirildi. Uygulanan bu randevulu sistemin mısır alımlarında da geçerli olacağının aktarılmasının ardından randevunun nasıl alınacağı merak edildi.

Vatandaşlar arama motorları üzerinden TMO mısır alımı ile ilgili araştırmalarını yapmaya devam ederken detaylar belli oldu.

TMO'DAN NASIL RANDEVU ALINIR?

TMO Randevu sisteminde randevularınızı TMO'dan alabileceğiniz gibi aynı zamanda internet aracılığı ile de kolaylıkla alabilirsiniz. TMO'nun internet sitesine girerek karşınıza çıkan formu doldurmanız randevu için yeterli olacaktır. Randevu tmo gov tr adresine girerek çıkan formda sağda ilk olarak satacağınız ürünü seçmelisiniz.

SONRAKİ HABER